Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Ny rapport: Flere gutter trener på treningssenter – flest inaktive på østkanten

Idrettspolitikk.no: Årets «Ung i Oslo 2023»-rapport viser at nedgangen i idrettsaktiviteter under pandemien var av midlertidig karakter. Samtidig viser undersøkelsen at det er store forskjeller mellom østkanten og vestkanten i Oslo når det gjelder tilfredshet med idrettstilbudet og nivået på idrettsaktiviteten.

Idrettspolitikk.no: Årets «Ung i Oslo 2023»-rapport viser at nedgangen i idrettsaktiviteter under pandemien var av midlertidig karakter. Samtidig viser undersøkelsen at det er store forskjeller mellom østkanten og vestkanten i Oslo når det gjelder tilfredshet med idrettstilbudet og nivået på idrettsaktiviteten.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT