Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Norsk politi med unikt samarbeid under Stockholms-derby: – Ønsker erfaringer på taktisk nivå

Idrettspolitikk.no: Samtidig som Vålerenga-supporterne hyllet Vålerenga-legenden Egil «Snapper’n» Johansen under 16. maikampen mellom Vålerenga og Ham Kam, kunne du på Østblokka se bannere der det sto «Snuten på Harryhandel» og «ACAB – på tvers av landegrenser».

Dette var en protest mot at norsk politi helgen før hadde vært på et historisk oppdrag under Stockholms-derbyet mellom Hammarby-Djurgården. – Dette var første gang norsk politi deltok på denne typen oppdrag i Sverige, sier Torgeir Haugen, leder for politioperativ seksjon i Politidirektoratet, til Idrettspolitikk.no. Under svensk kommando Idrettspolitikk.no var til stede på kampen mellom Hammarby og Djurgården og snakket med to av politimennene som deltok i operasjonen i etterkant av kampen. Da holdt de orden på T-banestasjonen ved siden av Tele 2 Arena sammen […]

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT