spot_img

«Løpet er kjørt for Kjøll»

KOMMENTAR: I tur og orden har de to presidentkandidatene Berit Kjøll (sittende president) og Zaineb Al-Samarai (utfordreren og valgkomiteens kandidat) vært hos idrettskretser og særforbund for å presentere sine visjoner og planer for neste valgperiode. De fleste lar seg fenge av Al-Samarai.

KOMMENTAR: I tur og orden har de to presidentkandidatene Berit Kjøll (sittende president) og Zaineb Al-Samarai (utfordreren og valgkomiteens kandidat) vært hos idrettskretser og særforbund for å presentere sine visjoner og planer for neste valgperiode. De fleste lar seg fenge av Al-Samarai.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent? Logg inn på Min side

Velg mellom

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,541FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT