Frontrunner Publishing
spot_img

«Løpet er kjørt for Kjøll»

KOMMENTAR: I tur og orden har de to presidentkandidatene Berit Kjøll (sittende president) og Zaineb Al-Samarai (utfordreren og valgkomiteens kandidat) vært hos idrettskretser og særforbund for å presentere sine visjoner og planer for neste valgperiode. De fleste lar seg fenge av Al-Samarai.

KOMMENTAR: I tur og orden har de to presidentkandidatene Berit Kjøll (sittende president) og Zaineb Al-Samarai (utfordreren og valgkomiteens kandidat) vært hos idrettskretser og særforbund for å presentere sine visjoner og planer for neste valgperiode. De fleste lar seg fenge av Al-Samarai.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Abonnenter får tilgang til alt innhold på Idrettspolitikk.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og TransitMagasin.no. Samme brukernavn og passord.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT