spot_img

Tar med seg Ballon d’Or-trofeet ned i skyttergravene for å styrke krigsmoralen

Idrettspolitikk.no: I 1986 vant Igor Belanov overraskende Ballon d’Or på bekostning av Gary Lineker og Emilio Butragueño. I dag reiser ukraineren rundt med trofeet til skyttergravene ved fronten for å styrke ukrainske soldaters kampmoral.

Idrettspolitikk.no: I 1986 vant Igor Belanov overraskende Ballon d’Or på bekostning av Gary Lineker og Emilio Butragueño. I dag reiser ukraineren rundt med trofeet til skyttergravene ved fronten for å styrke ukrainske soldaters kampmoral.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent? Logg inn på Min side

Velg mellom

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,541FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT