spot_img

Vladimir Putin planlegger egne leker i Russland etter OL i Paris i 2024

Idrettspolitikk.no: Russlands president Vladimir Putin har gitt regjeringen sin ordre om å arrangere et eget internasjonalt mesterskap etter OL i Paris i 2024. Planen er å arrangere «World Friendship Games» med vennligsinnede land.

Idrettspolitikk.no: Russlands president Vladimir Putin har gitt regjeringen sin ordre om å arrangere et eget internasjonalt mesterskap etter OL i Paris i 2024. Planen er å arrangere «World Friendship Games» med vennligsinnede land.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent? Logg inn på Min side

Velg mellom

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,539FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT