Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR
Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR

IOC fordreier Russland-uttalelse i erklæringen fra G7-landene

Idrettspolitikk.no: Etter G7-møtet i Hiroshima i Japan i forrige uke kom de syv landene med en felleserklæring om krigen i Ukraina og i ett av de elleve punktene i erklæringen kom de med en uttalelse om idrettens betydning. IOC var kjapt på banen med en hyllest av G7-erklæringen. Problemet var at de hyllet standpunkter som ikke sto i erklæringen.

Idrettspolitikk.no: Etter G7-møtet i Hiroshima i Japan i forrige uke kom de syv landene med en felleserklæring om krigen i Ukraina og i ett av de elleve punktene i erklæringen kom de med en uttalelse om idrettens betydning. IOC var kjapt på banen med en hyllest av G7-erklæringen. Problemet var at de hyllet standpunkter som ikke sto i erklæringen.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT