Frontrunner Publishing
spot_img

NFF ønsker å skolere spillere om menneskerettigheter

Ullevaal Stadion (Idrettspolitikk.no): Norges fotballforbund (NFF) vedtok på forbundstinget (fotballtinget), 4.-5. mars en ny internasjonal strategi og en egen menneskerettighetspolicy. Dette er et direkte resultat av Qatar-opprøret i 2021 og Superliga-planene til de mektigste klubbene i Europa. Et av elementene i den internasjonale strategien er å tilby spillere og støtteapparat på landslagene og klubblag tilbud om innføring i menneskerettighetssituasjonen i landene de skal besøke.

Ullevaal Stadion (Idrettspolitikk.no): Norges fotballforbund (NFF) vedtok på forbundstinget (fotballtinget), 4.-5. mars en ny internasjonal strategi og en egen menneskerettighetspolicy. Dette er et direkte resultat av Qatar-opprøret i 2021 og Superliga-planene til de mektigste klubbene i Europa. Et av elementene i den internasjonale strategien er å tilby spillere og støtteapparat på landslagene og klubblag tilbud om innføring i menneskerettighetssituasjonen i landene de skal besøke.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Abonnenter får tilgang til alt innhold på Idrettspolitikk.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og TransitMagasin.no. Samme brukernavn og passord.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT