Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR
Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR

«Fotballtinget 2023: Fra selvtilfreds ledelse til tilfredshet med ledelsen»

KOMMENTAR Ullevaal stadion (Idrettspolitikk.no): Det var svært god stemning på årets Forbundsting (Fotballtinget) på Ullevaal stadion. Du merker at mye har skjedd de to siste årene. NFF har gått fra å ha en selvtilfreds fotballedelse med ønske om full kontroll på sakene som blir diskutert en tilfreds forsamling av tingdelegater som føler at presidenten og styret lytter til dem. Hvor lenge varer harmonien?

KOMMENTAR Ullevaal stadion (Idrettspolitikk.no): Det var svært god stemning på årets Forbundsting (Fotballtinget) på Ullevaal stadion. Du merker at mye har skjedd de to siste årene. NFF har gått fra å ha en selvtilfreds fotballedelse med ønske om full kontroll på sakene som blir diskutert en tilfreds forsamling av tingdelegater som føler at presidenten og styret lytter til dem. Hvor lenge varer harmonien?

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT