Annonsere her
spot_img

Sykkelpresidenten oppgitt etter kongress: – Jeg har undervurdert hvor fandenivoldsk spillet i idretten kan være

Idrettspolitikk.no: Kongressen i Det europeiske sykkelforbundet (UEC) tok ikke stilling til det betente spørsmålet om fortsatt utelukkelse av russiske og belarusiske idrettsutøvere i internasjonale idrettskonkurranser på sin kongress i Praha søndag 5. mars. Det provoserer presidenten i Norges Cycleforbund (NCF), Jan-Oddvar Sørnes. Han reagerer også sterkt på måten kongressen ble avholdt på.

Idrettspolitikk.no: Kongressen i Det europeiske sykkelforbundet (UEC) tok ikke stilling til det betente spørsmålet om fortsatt utelukkelse av russiske og belarusiske idrettsutøvere i internasjonale idrettskonkurranser på sin kongress i Praha søndag 5. mars. Det provoserer presidenten i Norges Cycleforbund (NCF), Jan-Oddvar Sørnes. Han reagerer også sterkt på måten kongressen ble avholdt på.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Abonnenter får tilgang til alt innhold på Idrettspolitikk.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og TransitMagasin.no. Samme brukernavn og passord.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT