Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Historisk kommentator-kvartett under skøyte-VM i Heerenveen

Idrettspolitikk.no: Du har kanskje ikke lagt merke til det, men da Ragne Wiklund gikk inn til et historisk VM-gull på 3000 meter under skøyte-VM i Thialf Stadion i Heerenveen 2. mars, var det bare kvinner som loset seerne gjennom Viaplay-sendingen, både fra kommentatorboksen og fra indre bane.

Idrettspolitikk.no: Du har kanskje ikke lagt merke til det, men da Ragne Wiklund gikk inn til et historisk VM-gull på 3000 meter under skøyte-VM i Thialf Stadion i Heerenveen 2. mars, var det bare kvinner som loset seerne gjennom Viaplay-sendingen, både fra kommentatorboksen og fra indre bane.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT