Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR
Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR

Norsk rytter politianmeldte OL-vinner for vold og falske anklager

Idrettspolitikk.no: Fransk politi og Det internasjonale rytterforbundet (FEI) bekrefter at en av Frankrikes mest kjente sprangryttere og OL-vinner i 2016 er anmeldt og rapportert inn for vold og falske anklager av en norsk rytter. Hendelsen skal ha funnet sted under et stevne i Bordeux i begynnelsen av februar i 2022.

Idrettspolitikk.no: Fransk politi og Det internasjonale rytterforbundet (FEI) bekrefter at en av Frankrikes mest kjente sprangryttere og OL-vinner i 2016 er anmeldt og rapportert inn for vold og falske anklager av en norsk rytter. Hendelsen skal ha funnet sted under et stevne i Bordeux i begynnelsen av februar i 2022.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT