Frontrunner Publishing
spot_img

«Alle jenter må få lov til å drive idrett – på sine premisser!»

KOMMENTAR: På en dag som denne tenkte jeg at jeg skulle være litt personlig. I 2013 skrev datteren vår et leserinnlegg i Aftenposten jr. der hun ba om mer kvinnefotball på TV. Og i 2015 skrev hun egne paroler og tok med seg mamma og tante i 8. marstog. Også denne gangen forkjemper for kvinnefotball på TV, men også med parolen «Alle jenter må få lov til å drive idrett!». Søtt, tenkte jeg. Jeg tenkte som en mann.

KOMMENTAR: På en dag som denne tenkte jeg at jeg skulle være litt personlig. I 2013 skrev datteren vår et leserinnlegg i Aftenposten jr. der hun ba om mer kvinnefotball på TV. Og i 2015 skrev hun egne paroler og tok med seg mamma og tante i 8. marstog. Også denne gangen forkjemper for kvinnefotball på TV, men også med parolen «Alle jenter må få lov til å drive idrett!». Søtt, tenkte jeg. Jeg tenkte som en mann.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Abonnenter får tilgang til alt innhold på Idrettspolitikk.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og TransitMagasin.no. Samme brukernavn og passord.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT