Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Kaller VM-løypene en skandale: – Avviket i Planica var større enn normalt

Idrettspolitikk.no: Finlands nest største avis, Ilta-Sanomat, kalte 50 kilometeren i VM i Planica for skandale etter at en finsk løper sendte inn sine egne Strava-målinger (GPS-målinger av egen aktivitet) av løpet. Der kom det fram at løypa bare var 44.69 kilometer. Viaplay-ekspert mener at avviket i Planica var større enn normalt.

Idrettspolitikk.no: Finlands nest største avis, Ilta-Sanomat, kalte 50 kilometeren i VM i Planica for skandale etter at en finsk løper sendte inn sine egne Strava-målinger (GPS-målinger av egen aktivitet) av løpet. Der kom det fram at løypa bare var 44.69 kilometer. Viaplay-ekspert mener at avviket i Planica var større enn normalt.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT