Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR
Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR

«Det hjelper ikke å si at de andre må satse mer på langrenn så vi får konkurranse»

GJESTEKOMMENTAR: Jeg har skrevet om skisport to ganger før. Den første gangen fikk jeg som svar fra Therese Johaug at hun aldri hatt sett meg stille i en verdenscup-start («she got me there»), og den andre gangen var det Tiril Eckhoff jeg havnet litt på kant med. Så dette er jo ikke helt risikofritt, med tanke på at skihelter jo er nettopp skihelter, og jeg bare er en synser som i beste fall har rett halvparten av tiden. Men «here goes» likevel! For det er noe som klør litt ved den pågående og gryende debatten om norsk langrenn.

GJESTEKOMMENTAR: Jeg har skrevet om skisport to ganger før. Den første gangen fikk jeg som svar fra Therese Johaug at hun aldri hatt sett meg stille i en verdenscup-start («she got me there»), og den andre gangen var det Tiril Eckhoff jeg havnet litt på kant med. Så dette er jo ikke helt risikofritt, med tanke på at skihelter jo er nettopp skihelter, og jeg bare er en synser som i beste fall har rett halvparten av tiden. Men «here goes» likevel! For det er noe som klør litt ved den pågående og gryende debatten om norsk langrenn.

For å lese denne må du ha registrert konto

Denne artikkelen er gratis å lese: Registrering og innlogging

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT