Frontrunner Publishing
spot_img

Nå får Russland delta i Asialekene

Idrettspolitikk.no: Dagen etter at styret i IOC åpnet opp for at russiske og belarusiske utøvere kunne delta i sommer-OL i Paris i 2024, sier Den asiatiske olympiske komité OCA) at russiske og belarusiske utøvere kan få delta i Asia-lekene allerede i år. Lekene arrangeres i år i Hangzhou i Kina, etter å ha vært utsatt ett år på grunn av koronapandemien.

Idrettspolitikk.no: Dagen etter at styret i IOC åpnet opp for at russiske og belarusiske utøvere kunne delta i sommer-OL i Paris i 2024, sier Den asiatiske olympiske komité OCA) at russiske og belarusiske utøvere kan få delta i Asia-lekene allerede i år. Lekene arrangeres i år i Hangzhou i Kina, etter å ha vært utsatt ett år på grunn av koronapandemien.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Abonnenter får tilgang til alt innhold på Idrettspolitikk.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og TransitMagasin.no. Samme brukernavn og passord.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT