Annonsere her
spot_img

Åpner for russisk deltagelse i Paris-OL i 2024: – IOC støtter Russlands angrepskrig i Ukraina

Idrettspolitikk.no: Den internasjonale olympiske komité (IOC) åpner opp for russisk og belarusisk deltagelse i sommer-OL i Paris i 2024. Det kommer fram i en pressemelding fra IOC etter styremøte 25. januar 2023. Det har vakt sterke reaksjoner og fått flere aktører til å anklage IOC for å støtte den russiske angrepskrigen i Ukraina.

Idrettspolitikk.no: Den internasjonale olympiske komité (IOC) åpner opp for russisk og belarusisk deltagelse i sommer-OL i Paris i 2024. Det kommer fram i en pressemelding fra IOC etter styremøte 25. januar 2023. Det har vakt sterke reaksjoner og fått flere aktører til å anklage IOC for å støtte den russiske angrepskrigen i Ukraina.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Abonnenter får tilgang til alt innhold på Idrettspolitikk.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og TransitMagasin.no. Samme brukernavn og passord.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT