Frontrunner Publishing
spot_img

«Astrid Uhrenholdt Jacobsen bør bestemme seg»

GJESTEKOMMENTAR: Bør et IOC-medlem lede en uavhengig utøverkomite? Diskusjonen om Astrid Uhrenholdt Jacobsens posisjon som IOC-medlem og leder av den norske uavhengige utøverkomiteen har pågått noen dager. Uhrenholdt Jacobsen har kommet i søkelyset etter uttalelser om at utestengelse på grunnlag av pass (nasjonal tilhørighet) strider mot menneskerettighetene.

GJESTEKOMMENTAR: Bør et IOC-medlem lede en uavhengig utøverkomite? Diskusjonen om Astrid Uhrenholdt Jacobsens posisjon som IOC-medlem og leder av den norske uavhengige utøverkomiteen har pågått noen dager. Uhrenholdt Jacobsen har kommet i søkelyset etter uttalelser om at utestengelse på grunnlag av pass (nasjonal tilhørighet) strider mot menneskerettighetene.

For å lese denne må du ha registrert konto

Denne artikkelen er gratis å lese: Registrering og innlogging

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT