Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR
Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR

Ingen uenighet innad i IOCs styre om å tillate russisk deltagelse: – De lever i sin egen verden

Idrettspolitikk.no: IOC gjør nå det de kan for at russiske og belarusiske utøvere skal få delta i kvalifiseringen til OL i Paris i 2024. Norge har to medlemmer i IOC og begge støtter dette arbeidet. Det har skapt debatt i Norge og internasjonalt. Flere land, blant annet Ukraina, truer nå med å boikotte lekene i Paris.

Idrettspolitikk.no: IOC gjør nå det de kan for at russiske og belarusiske utøvere skal få delta i kvalifiseringen til OL i Paris i 2024. Norge har to medlemmer i IOC og begge støtter dette arbeidet. Det har skapt debatt i Norge og internasjonalt. Flere land, blant annet Ukraina, truer nå med å boikotte lekene i Paris.

For å lese denne må du ha registrert konto

Denne artikkelen er gratis å lese: Registrering og innlogging

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT