Frontrunner Publishing
spot_img

Knallhard rapport: Milliarder som skulle bidra til flere aktive briter etter London-OL i 2012 er sporløst borte

Idrettspolitikk.no: Et av kravene den britiske regjeringen satt for å spytte inn over 100 milliarder kroner for OL i London 2012, var at det skulle bidra til at britene ble mer aktive. En ny rapport publisert av komiteen i det britiske Underhuset som har ansvaret for å ettergå bruken av offentlige midler (House of Commons Public Accounts Committee) viser at målet ikke er nådd og at enorme summer som skulle brukes til formålet er borte uten at de er gjort rede for.

Idrettspolitikk.no: Et av kravene den britiske regjeringen satt for å spytte inn over 100 milliarder kroner for OL i London 2012, var at det skulle bidra til at britene ble mer aktive. En ny rapport publisert av komiteen i det britiske Underhuset som har ansvaret for å ettergå bruken av offentlige midler (House of Commons Public Accounts Committee) viser at målet ikke er nådd og at enorme summer som skulle brukes til formålet er borte uten at de er gjort rede for.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Abonnenter får tilgang til alt innhold på Idrettspolitikk.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og TransitMagasin.no. Samme brukernavn og passord.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT