Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

«Politikerne må slutte med fancy ordninger som presser idretten inn i et hjørne»

GJESTEKOMMENTAR: Den siste tiden har både regjering, opposisjon og eliten i norsk idrett unisont ropt at noe må, og skal, gjøres med idrettsfattigdommen i Norge. Veldig bra! Og ja, vi er alle enige om at noe må gjøres, men skjønner politikere hvor mye det haster?

GJESTEKOMMENTAR: Den siste tiden har både regjering, opposisjon og eliten i norsk idrett unisont ropt at noe må, og skal, gjøres med idrettsfattigdommen i Norge. Veldig bra! Og ja, vi er alle enige om at noe må gjøres, men skjønner politikere hvor mye det haster?

For å lese denne må du ha registrert konto

Denne artikkelen er gratis å lese: Registrering og innlogging

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT