Annonsere her
spot_img

Idrettsforbundet må kutte kostnader – kvitter seg med åtte årsverk

Idrettspolitikk.no: Økte kostnader og mindre tippemidler enn det Norges idrettsforbund (NIF) har søkt om har skapt økonomiske trøbbel for sentralleddet i norsk idrett. Nå varsles det nedbemanninger og kutt i kostnader. Dette er tredje gang på 20 år at NIF må kutte kraftig i kostnadene og si opp ansatte.

Idrettspolitikk.no: Økte kostnader og mindre tippemidler enn det Norges idrettsforbund (NIF) har søkt om har skapt økonomiske trøbbel for sentralleddet i norsk idrett. Nå varsles det nedbemanninger og kutt i kostnader. Dette er tredje gang på 20 år at NIF må kutte kraftig i kostnadene og si opp ansatte.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Abonnenter får tilgang til alt innhold på Idrettspolitikk.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og TransitMagasin.no. Samme brukernavn og passord.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT