Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR
Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR

Idrettsforbundet må kutte kostnader – kvitter seg med åtte årsverk

Idrettspolitikk.no: Økte kostnader og mindre tippemidler enn det Norges idrettsforbund (NIF) har søkt om har skapt økonomiske trøbbel for sentralleddet i norsk idrett. Nå varsles det nedbemanninger og kutt i kostnader. Dette er tredje gang på 20 år at NIF må kutte kraftig i kostnadene og si opp ansatte.

Idrettspolitikk.no: Økte kostnader og mindre tippemidler enn det Norges idrettsforbund (NIF) har søkt om har skapt økonomiske trøbbel for sentralleddet i norsk idrett. Nå varsles det nedbemanninger og kutt i kostnader. Dette er tredje gang på 20 år at NIF må kutte kraftig i kostnadene og si opp ansatte.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT