Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR
Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR

«Hvor realistiske er NIFs miljø- og klimamål?»

KOMMENTAR: Midt i adventstida i 2022 lanserte Norges idrettsforbund (NIF) sin bærekraftstrategi. En del av bærekraftstrategien dreier seg om miljø- og klimatiltak. Miljøbevegelsen i Norge mener at det er på høy tid, samtidig er de svært spent på om de greier å oppnå målsettingene sine.

KOMMENTAR: Midt i adventstida i 2022 lanserte Norges idrettsforbund (NIF) sin bærekraftstrategi. En del av bærekraftstrategien dreier seg om miljø- og klimatiltak. Miljøbevegelsen i Norge mener at det er på høy tid, samtidig er de svært spent på om de greier å oppnå målsettingene sine.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT