Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Idrettsforbundet med nye miljø -og klimamål: – Kan fort bli et fromt ønske

Idrettspolitikk.no: Like før jul la Norges idrettsforbund (NIF) fram sin bærekraftstrategi. Det er en ambisiøs strategi og på miljø- og klimaområdet knytter den seg til nasjonale myndigheters mål om utgiftsreduksjon og nullutslippsambisjoner. Miljøorganisasjoner i Norge er positive til at NIF nå endelig kommer med en slik strategi, men er samtidig litt usikre på om de faktisk greier å nå målsettingene sine. En av årsakene er at NIF ikke vet hva som er utgangspunktet for reduksjonene de forplikter seg til.

Idrettspolitikk.no: Like før jul la Norges idrettsforbund (NIF) fram sin bærekraftstrategi. Det er en ambisiøs strategi og på miljø- og klimaområdet knytter den seg til nasjonale myndigheters mål om utgiftsreduksjon og nullutslippsambisjoner. Miljøorganisasjoner i Norge er positive til at NIF nå endelig kommer med en slik strategi, men er samtidig litt usikre på om de faktisk greier å nå målsettingene sine. En av årsakene er at NIF ikke vet hva som er utgangspunktet for reduksjonene de forplikter seg til.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT