Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

«Tilbake til normalen i 2023?»

KOMMENTAR: Året begynner som det pleier. I årets første uke arrangeres Idrettsgallaen og krangelen er allerede i gang om det går an å sammenligne prestasjonene til kombinertløpere med golf- og tennisspillere. Hvorfor er parautøveres prestasjoner puttet i en egen kategori? Og hvem er størst av Therese Johaug og Erling Braut Haaland?

KOMMENTAR: Året begynner som det pleier. I årets første uke arrangeres Idrettsgallaen og krangelen er allerede i gang om det går an å sammenligne prestasjonene til kombinertløpere med golf- og tennisspillere. Hvorfor er parautøveres prestasjoner puttet i en egen kategori? Og hvem er størst av Therese Johaug og Erling Braut Haaland?

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT