Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR
Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR

«Nå er det Saudi-Arabia for alle penga»

KOMMENTAR: Vi var vitne til to historiske begivenheter i Doha i Qatar på tirsdag. Saudi-Arabia dundret til med en av VM-historiens største bomber. De slo Argentina 2-1. Og på tribunen sto emiren av Qatar og feiret med det saudiske flagget rundt halsen. Kanskje det beste som kunne hende VM-vertskapet Qatar. Og det beste som kunne skje for Saudi-Arabia.

KOMMENTAR: Vi var vitne til to historiske begivenheter i Doha i Qatar på tirsdag. Saudi-Arabia dundret til med en av VM-historiens største bomber. De slo Argentina 2-1. Og på tribunen sto emiren av Qatar og feiret med det saudiske flagget rundt halsen. Kanskje det beste som kunne hende VM-vertskapet Qatar. Og det beste som kunne skje for Saudi-Arabia.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT