Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Tilhører landslaget det iranske regimet eller det iranske folket?

Doha (Idrettspolitikk.no): Iranske supportere mener landslagsspillerne til nå har vært for tilbakeholdne med å støtte protestene i Iran. Spillernes boikott av nasjonalsangen mens verden så på, var engasjementet supporterne ventet på.

Doha (Idrettspolitikk.no): Iranske supportere mener landslagsspillerne til nå har vært for tilbakeholdne med å støtte protestene i Iran. Spillernes boikott av nasjonalsangen mens verden så på, var engasjementet supporterne ventet på.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT