Webinar about Norec’s grant for exchange cooperation
Webinar about Norec’s grant for exchange cooperation

Gianni Infantino bruker millioner av FIFAs penger for å bli gjenvalgt

Idrettspolitikk.no: Gianni Infantino reiser verden rundt på FIFAs regning for å drive valgkamp. Det har han gjort fra han ble valgt i 2016 og internt i FIFA har dette skapt stor misnøye. Rett etter at han ble valgt ønsket han å reise verden rundt med privatfly for å takke fotballedere som hadde stemt på ham. Det var en svært kostbar rundreise. Det viser interne dokumenter som Idrettspolitikk.no og Ekstra Bladet har fått tilgang til. Neste år gjenvelges Infantino uten motkandidater mye takket være hans ekstragavante reisevirksomhet.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT