Frontrunner Publishing
spot_img

Uklart om Norge sender politihunder til OL i Paris: – Første gang vi har fått en anmodning fra et land utenfor Norden

Idrettspolitikk.no: Polen sender væpnede styrker og Tyskland sender politifolk til Frankrike under sommerens OL (29. juli – 11. august) og Paralympics (28. august – 8. september) etter anmodning om hjelp fra franske myndigheter. Norsk politi er spurt om å bidra med politihunder, men har ikke bestemt seg for hva de gjør.

Idrettspolitikk.no: Polen sender væpnede styrker og Tyskland sender politifolk til Frankrike under sommerens OL (29. juli – 11. august) og Paralympics (28. august – 8. september) etter anmodning om hjelp fra franske myndigheter. Norsk politi er spurt om å bidra med politihunder, men har ikke bestemt seg for hva de gjør.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Abonnenter får tilgang til alt innhold på Idrettspolitikk.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og TransitMagasin.no. Samme brukernavn og passord.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT