Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Borgermesteren i Paris sier russere og belarusere ikke er velkommen – Russland ber i så fall IOC flytte OL

Idrettspolitikk.no: Borgermesteren i Paris, Anne Hidalgo har vært på snarvisitt i Ukraina. I en video postet på ukrainske United24, sier hun at russiske og belarusiske utøvere ikke er velkommen til sommerens OL i Paris. Lederen for Den russiske olympiske komité (ROC) lurer på om IOC har kapitulert.

Idrettspolitikk.no: Borgermesteren i Paris, Anne Hidalgo har vært på snarvisitt i Ukraina. I en video postet på ukrainske United24, sier hun at russiske og belarusiske utøvere ikke er velkommen til sommerens OL i Paris. Lederen for Den russiske olympiske komité (ROC) lurer på om IOC har kapitulert.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT