Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Messi har fått store beløp for å hylle Saudi-Arabia – kontrakten forbyr ham å kritisere myndighetene

Trondheim (Idrettspolitikk.no/Ekstra Bladet): Fotballguden Lionel Messi får godt betalt for å fremme saudiske interesser og promotere landet som en fantastisk turistdestinasjon. Men han har fått forbud mot å kritisere regimet. Det forteller kontrakten som Messi har med det saudiske turistdepartementet og som Idrettspolitikk.no har sett deler av.

Trondheim (Idrettspolitikk.no/Ekstra Bladet): Fotballguden Lionel Messi får godt betalt for å fremme saudiske interesser og promotere landet som en fantastisk turistdestinasjon. Men han har fått forbud mot å kritisere regimet. Det forteller kontrakten som Messi har med det saudiske turistdepartementet og som Idrettspolitikk.no har sett deler av.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT