Frontrunner Publishing
spot_img

«Hva nå, Mr. Skiskyting?»

KOMMENTAR: Hokksund (Idrettspolitikk.no) «Det [er] bittert å føle seg som villsvinet i Norge, en uønsket art i vår fauna, og et dyr som kan skytes fritt hele året». Slik avsluttet Anders Besseberg siste rettsdag i saken mot ham i Buskerud tingrett. Dommen forkynnes 12. april i samme rettssal.

KOMMENTAR: Hokksund (Idrettspolitikk.no) «Det [er] bittert å føle seg som villsvinet i Norge, en uønsket art i vår fauna, og et dyr som kan skytes fritt hele året». Slik avsluttet Anders Besseberg siste rettsdag i saken mot ham i Buskerud tingrett. Dommen forkynnes 12. april i samme rettssal.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Abonnenter får tilgang til alt innhold på Idrettspolitikk.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og TransitMagasin.no. Samme brukernavn og passord.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT