Webinar about Norec’s grant for exchange cooperation
Webinar about Norec’s grant for exchange cooperation

Trekker landslag fra VM-kvalifisering i frykt for at spillerne skal hoppe av

Idrettspolitikk.no: Spillere og supportere som gledet seg til at Eritrea skulle spille første landskamp siden 2020 må se VM-toget gå før kvalifiseringen starter. Det eritreiske fotballforbundet (ENFF) har nemlig trukket laget fra VM-kvalifiseringen til VM i USA, Canada og Mexico. Årsaken skal være frykt for at spillere hopper av.

Idrettspolitikk.no: Spillere og supportere som gledet seg til at Eritrea skulle spille første landskamp siden 2020 må se VM-toget gå før kvalifiseringen starter. Det eritreiske fotballforbundet (ENFF) har nemlig trukket laget fra VM-kvalifiseringen til VM i USA, Canada og Mexico. Årsaken skal være frykt for at spillere hopper av.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT