Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Lite optimisme å spore før Klaveness’ reise til Qatar – TV2 nektes å filme

Idrettspolitikk.no: Før FIFA-kongressen i Kigali i mars 2023 hadde NFF spilt inn to forslag til agendaen: sikre kompensasjon av migrantarbeidere i Qatar å sørge for at FIFA etterkommer sine egne og FNs menneskerettighetspolicy. FIFA lovet å følge opp. Nå reiser Lise Klaveness og NFF til Qatar for å se om lovnadene er fulgt opp. De er ikke særlig optimistiske.

Idrettspolitikk.no: Før FIFA-kongressen i Kigali i mars 2023 hadde NFF spilt inn to forslag til agendaen: sikre kompensasjon av migrantarbeidere i Qatar å sørge for at FIFA etterkommer sine egne og FNs menneskerettighetspolicy. FIFA lovet å følge opp. Nå reiser Lise Klaveness og NFF til Qatar for å se om lovnadene er fulgt opp. De er ikke særlig optimistiske.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT