Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Regjeringen gir 100 millioner i julegave til idretten: – Helt fantastiske nyheter for alle barn og unge!

Idrettspolitikk.no: Regjeringen kom fredag med en gladmelding til norsk idrett. 100 millioner kroner bevilges tildeles fra statsbudsjettet for å gjøre det lettere å inkludere barn og unge i idretten. Idrettspresidenten kaller det historisk.

Idrettspolitikk.no: Regjeringen kom fredag med en gladmelding til norsk idrett. 100 millioner kroner bevilges tildeles fra statsbudsjettet for å gjøre det lettere å inkludere barn og unge i idretten. Idrettspresidenten kaller det historisk.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT