Annonsere her
spot_img

Vraker hvit shorts etter menstruasjonsbekymringer: — Effekten er veldig sterk!

Idrettspolitikk.no: Danmarks fotballforbund lytter til spillerne og går bort fra å bruke hvite shortser som en del av kvinnelandslagets bekledning på banen. De følger dermed etter England, Frankrike og New Zealand. Det skjer kort tid etter at en forsker på Høgskolen i Molde viste fram en studie som viser at hvite shortser fører til poengtap for kvinner.

Idrettspolitikk.no: Danmarks fotballforbund lytter til spillerne og går bort fra å bruke hvite shortser som en del av kvinnelandslagets bekledning på banen. Det skjer kort tid etter at en forsker på Høgskolen i Molde viste fram en studie som viser at hvite shortser fører til poengtap for kvinner.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Abonnenter får tilgang til alt innhold på Idrettspolitikk.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og TransitMagasin.no. Samme brukernavn og passord.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT