Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR
Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR

Bordtennis-turnering som ble flyttet fra Norge til Sverige og skulle promotere Kina er utsatt etter trøbbel med kongehuset

Idrettspolitikk.no: Sommeren 2023 ble det kjent at arrangørene av bordtennisturneringen «Waldner Cup» måtte flytte arrangementet til Sverige på grunn av sein saksgang i Oslo kommune. Nå er arrangementet utsatt til neste år etter at det ble kjent at arrangementet hadde koblinger til det kinesiske kommunistpartiet og feilaktig bruk av den svenske kronprinsessen i markedsføringen.

Idrettspolitikk.no: Sommeren 2023 ble det kjent at arrangørene av bordtennisturneringen «Waldner Cup» måtte flytte arrangementet til Sverige på grunn av sein saksgang i Oslo kommune. Nå er arrangementet utsatt til neste år etter at det ble kjent at arrangementet hadde koblinger til det kinesiske kommunistpartiet og feilaktig bruk av den svenske kronprinsessen i markedsføringen.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT