spot_img

Fluorforbudet: Uro blant svenske skiskyttere

Svenske skiskytterstjerner kjenner på en viss utrygghet foran den kommende sesongen.

– Du vil gjerne stolte på systemet, men det er klart at jeg kjenner en liten uro, sier Elvira Öberg om risikoen for juks og fanteri.Skiidrettene har i flere år forsøkt å innføre forbudet mot den miljøskadelige fluorsmurningen. Utfordringen har vært å finne testmetoder som kan avsløre eventuelle juksemakere, det vil si smørere og nasjoner som tross forbudet likevel vil benytte seg av den ulovlige smurningen.Størst utfordringer når det er bløtt og skitten snøFørst nå tror man at de har funnet en tilfredsstillende metode som […]

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent? Logg inn på Min side

Velg mellom

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,539FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT