Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

RBK svindlet for Selnæs-penger – anser pengene som tapt

Idrettspolitikk.no: – Vi anser pengene som tapt, skriver RBKs økonomisjef August Jørgensen i en epost til Idrettspolitikk.no. Pengene det refereres til er 1.8 millioner i solidaritetspenger RBK skulle fått av den kinesiske klubben Shenzhen FC for overgangen til Ole Kristian Selnæs fra St. Etienne i februar 2019.

Ole Selnæs er tilbake i RBK etter syv år i utlandet. 29-åringen spilte for Rosenborg fra 2012 til 2016, før han fortsatte karrieren i Saint-Étienne i Frankrike.  Han dro videre til Shenzhen FC Kina. I Kina fikk ikke Selnæs utbetalt all lønna han ble lovet og FIFA bestemte tidligere i år at klubben må betale Selnæs ca. 120 millioner kroner i kompensasjon. Fikk medhold av FIFA Men da RBK krevde solidaritetspenger av Shenzhen FC etter overgangen til St. Etienne fikk de ikke medhold av FIFA. […]

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT