Annonsere her
spot_img

«Når sportsvaskerne ber deg om å holde kjeft»

KOMMENTAR: Fotballstjerner renner nå inn i Saudi-Arabia til overpris fordi elitefotballen i landet nå drives av Det saudiske oljefondet (PIF). Det meste av diskusjonen dreier seg nå om størrelsen på lønningene og om Saudi Pro League greier å etablere seg som en av de ti beste ligaene i verden. Men det er andre ting vi bør diskutere. Så lenge vi kan.

KOMMENTAR: Fotballstjerner renner nå inn i Saudi-Arabia til overpris fordi elitefotballen i landet nå drives av Det saudiske oljefondet (PIF). Det meste av diskusjonen dreier seg nå om størrelsen på lønningene og om Saudi Pro League greier å etablere seg som en av de ti beste ligaene i verden. Men det er andre ting vi bør diskutere. Så lenge vi kan.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Abonnenter får tilgang til alt innhold på Idrettspolitikk.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og TransitMagasin.no. Samme brukernavn og passord.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT