Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR
Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR

«Når sportsvaskerne ber deg om å holde kjeft»

KOMMENTAR: Fotballstjerner renner nå inn i Saudi-Arabia til overpris fordi elitefotballen i landet nå drives av Det saudiske oljefondet (PIF). Det meste av diskusjonen dreier seg nå om størrelsen på lønningene og om Saudi Pro League greier å etablere seg som en av de ti beste ligaene i verden. Men det er andre ting vi bør diskutere. Så lenge vi kan.

KOMMENTAR: Fotballstjerner renner nå inn i Saudi-Arabia til overpris fordi elitefotballen i landet nå drives av Det saudiske oljefondet (PIF). Det meste av diskusjonen dreier seg nå om størrelsen på lønningene og om Saudi Pro League greier å etablere seg som en av de ti beste ligaene i verden. Men det er andre ting vi bør diskutere. Så lenge vi kan.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT