Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR
Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR

Sverige starter dialog med IOC om vinter-OL 2030 – vurderer fortsatt samarbeid med Norge

Idrettspolitikk.no: Sverige går videre med arbeidet med å arrangere vinter-OL og Paralympics i 2030. Det opplyste Sveriges olympiske komité (SOK) på en pressekonferanse, torsdag 16. juni 2023. Det skjer samme dag som Sapporo i Japan ønsker å utsette sin OL-søknad fra 2030 til 2034. En årsak til at SOK er positive til å gå videre med OL-planene er at mer enn 70% av svenskene er for OL på hjemmebane.

Idrettspolitikk.no: Sverige går videre med arbeidet med å arrangere vinter-OL og Paralympics i 2030. Det opplyste Sveriges olympiske komité (SOK) på en pressekonferanse, torsdag 16. juni 2023. Det skjer samme dag som Sapporo i Japan ønsker å utsette sin OL-søknad fra 2030 til 2034. En årsak til at SOK er positive til å gå videre med OL-planene er at mer enn 70% av svenskene er for OL på hjemmebane.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT