Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR
Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR

Tilskuersnittet i europeisk fotball høyere enn før koronaen – men ikke i Norge

Idrettspolitikk.no: Tilskuerantallet i europeisk fotball er nå høyere enn før-koronanivået i de fleste europeiske ligaer. Det viser en gjennomgang som Off the Pitch har gjort av 17 europeiske ligaer. Den danske Superligaen og kroatiske 1. HNL skiller seg ut, samtidig viser tallene at italiensk fotball er i stor endring.

Idrettspolitikk.no: Tilskuerantallet i europeisk fotball er nå høyere enn før-koronanivået i de fleste europeiske ligaer. Det viser en gjennomgang som Off the Pitch har gjort av 17 europeiske ligaer. Den danske Superligaen og kroatiske 1. HNL skiller seg ut, samtidig viser tallene at italiensk fotball er i stor endring.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT