Annonsere her
spot_img

Tilskuersnittet i europeisk fotball høyere enn før koronaen – men ikke i Norge

Idrettspolitikk.no: Tilskuerantallet i europeisk fotball er nå høyere enn før-koronanivået i de fleste europeiske ligaer. Det viser en gjennomgang som Off the Pitch har gjort av 17 europeiske ligaer. Den danske Superligaen og kroatiske 1. HNL skiller seg ut, samtidig viser tallene at italiensk fotball er i stor endring.

Idrettspolitikk.no: Tilskuerantallet i europeisk fotball er nå høyere enn før-koronanivået i de fleste europeiske ligaer. Det viser en gjennomgang som Off the Pitch har gjort av 17 europeiske ligaer. Den danske Superligaen og kroatiske 1. HNL skiller seg ut, samtidig viser tallene at italiensk fotball er i stor endring.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Abonnenter får tilgang til alt innhold på Idrettspolitikk.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og TransitMagasin.no. Samme brukernavn og passord.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT