Frontrunner Publishing
spot_img

Unge aktive utøvere mest positive til å åpne opp for russisk og belarusisk deltagelse

Idrettspolitikk.no: Det har blåst friskt rundt og i den norske utøverkomiteen siden nyttår. Nå har komiteen offentliggjort en undersøkelse som viser sterk motstand mot russisk og belarusisk deltagelse i internasjonal idrett. Men samtidig inneholder den flere nyanser som viser splittelse blant utøverne.

Idrettspolitikk.no: Det har blåst friskt rundt og i den norske utøverkomiteen siden nyttår. Nå har komiteen offentliggjort en undersøkelse som viser sterk motstand mot russisk og belarusisk deltagelse i internasjonal idrett. Men samtidig inneholder den flere nyanser som viser splittelse blant utøverne.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Abonnenter får tilgang til alt innhold på Idrettspolitikk.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og TransitMagasin.no. Samme brukernavn og passord.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT