Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR
Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR

Regjeringen stritter imot: Økonomisk trippelsmell for Idrettsforbundet

Idrettspolitikk.no: Denne uka kom revidert nasjonalbudsjett og det imponerte ikke idrettspresident Berit Kjøll. Hun var svært skuffet over at idretten ikke fikk kompensasjon for økt pris- og lønnsvekst på linje med resten av kulturfeltet. Det er fjerde gang på et halvt år at Idrettsforbundet går på en økonomisk smell.

Idrettspolitikk.no: Denne uka kom revidert nasjonalbudsjett og det imponerte ikke idrettspresident Berit Kjøll. Hun var svært skuffet over at idretten ikke fikk kompensasjon for økt pris- og lønnsvekst på linje med resten av kulturfeltet. Det er fjerde gang på et halvt år at Idrettsforbundet går på en økonomisk smell.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT