spot_img

Lotteritilsynet krever at Norsk Tipping kutter markedsføringsbudsjettet med mer enn 60 millioner kroner

Idrettspolitikk.no: Lotteritilsynet pålegger Norsk Tipping å redusere markedsføringskostnadene med minimum 20 prosent i fra 2022 til 2023 etter bortfallet av det de kaller ulovlig pengespillreklame på TV. Det utgjør mer enn 60 millioner kroner i året.

Idrettspolitikk.no: Lotteritilsynet pålegger Norsk Tipping å redusere markedsføringskostnadene med minimum 20 prosent i fra 2022 til 2023 etter bortfallet av det de kaller ulovlig pengespillreklame på TV. Det utgjør mer enn 60 millioner kroner i året.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent? Logg inn på Min side

Velg mellom

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,539FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT