Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

«Hvilken rolle ønsker idrettspresidenten i neste periode?»

KOMMENTAR: Vi går inn i siste fase av presidentkampen i Idrettsforbundet. Hvis ikke noen av de to kandidatene trekker før valget er jeg redd for at alt fokus vil dreie seg om personkonflikter og ikke på hvilke veivalg de vil gjøre for å lede idretten på rett vei. For idretten står overfor store utfordringer – både internt og eksternt.

KOMMENTAR: Vi går inn i siste fase av presidentkampen i Idrettsforbundet. Hvis ikke noen av de to kandidatene trekker før valget er jeg redd for at alt fokus vil dreie seg om personkonflikter og ikke på hvilke veivalg de vil gjøre for å lede idretten på rett vei. For idretten står overfor store utfordringer – både internt og eksternt.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT