Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Valgkomiteens innstilling: Foreslår Zaineb Al-Samarai som ny idrettspresident

Idrettspolitikk.no: Leder for valgkomiteen i Norges idrettsforbund (NIF), Terje Roel kunne i dag presentere en delt innstilling på valg av idrettspresident. Et flertall på syv medlemmer i valgkomiteen ønsker Saineb Al-Samarai som ny idrettspresident.

Idrettspolitikk.no: Leder for valgkomiteen i Norges idrettsforbund (NIF), Terje Roel kunne i dag presentere en delt innstilling på valg av idrettspresident. Et flertall på syv medlemmer i valgkomiteen ønsker Saineb Al-Samarai som ny idrettspresident.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT