Annonsere her
spot_img

«Hva ønsker de å oppnå?»

KOMMENTAR: Det ligger til rette for en skikkelig duell mellom sittende idrettspresident Berit Kjøll og valgkomiteens kandidat Zaineb Al-Samarai. Og det trenger vi. Vi må få vite hvilken idrettspolitikk og hvilken retning de to ønsker å dra idretten i årene som kommer. Det har ikke kommet tydelig nok fram til nå.

KOMMENTAR: Det ligger til rette for en skikkelig duell mellom sittende idrettspresident Berit Kjøll og valgkomiteens kandidat Zaineb Al-Samarai. Og det trenger vi. Vi må få vite hvilken idrettspolitikk og hvilken retning de to ønsker å dra idretten i årene som kommer. Det har ikke kommet tydelig nok fram til nå.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Abonnenter får tilgang til alt innhold på Idrettspolitikk.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og TransitMagasin.no. Samme brukernavn og passord.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT