Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR
Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR

«Hva ønsker de å oppnå?»

KOMMENTAR: Det ligger til rette for en skikkelig duell mellom sittende idrettspresident Berit Kjøll og valgkomiteens kandidat Zaineb Al-Samarai. Og det trenger vi. Vi må få vite hvilken idrettspolitikk og hvilken retning de to ønsker å dra idretten i årene som kommer. Det har ikke kommet tydelig nok fram til nå.

KOMMENTAR: Det ligger til rette for en skikkelig duell mellom sittende idrettspresident Berit Kjøll og valgkomiteens kandidat Zaineb Al-Samarai. Og det trenger vi. Vi må få vite hvilken idrettspolitikk og hvilken retning de to ønsker å dra idretten i årene som kommer. Det har ikke kommet tydelig nok fram til nå.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT