Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

«IOCs påberopte upolitiske olympiske utøverkategori eksiterer ikke»

GJESTEKOMMENTAR: IOCs styre har sittet i tre dager (27.-29. mars) i Lausanne uten å kunne komme til en beslutning om betingelsene for russiske og belarusiske utøveres ev. deltakelse under Paris-OL 2024 og Milano-OL 2026. Et klarere uttrykk for den knipe styret og IOC-organisasjonen har havnet i, kan en neppe få demonstrert.

GJESTEKOMMENTAR: IOCs styre har sittet i tre dager (27.-29. mars) i Lausanne uten å kunne komme til en beslutning om betingelsene for russiske og belarusiske utøveres ev. deltakelse under Paris-OL 2024 og Milano-OL 2026. Et klarere uttrykk for den knipe styret og IOC-organisasjonen har havnet i, kan en neppe få demonstrert.

For å lese denne må du ha registrert konto

Denne artikkelen er gratis å lese: Registrering og innlogging

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT