Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR
Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR

DBU har innkalt til pressekonferanse om den fellesnordiske EM-søknaden: Helt ukjent for NFF

Idrettspolitikk.no: Tidlig mandag morgen sendte Det danske fotballforbundet (DBU) ut en pressemelding der de inviterer til pressekonferanse på tirsdag om den nordiske søknaden for kvinne-EM i 2025. Pressekonferansen finner sted på Hotel Marienlyst i Helsingør kl. 1800. Det er 15 minutter før UEFA har annonsert sin pressekonferanse om hvem som får EM.

Idrettspolitikk.no: Tidlig mandag morgen sendte Det danske fotballforbundet (DBU) ut en pressemelding der de inviterer til pressekonferanse på tirsdag om den nordiske søknaden for kvinne-EM i 2025. Pressekonferansen finner sted på Hotel Marienlyst i Helsingør kl. 1800. Det er 15 minutter før UEFA har annonsert sin pressekonferanse om hvem som får EM.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT