Frontrunner Publishing
spot_img

Basketballforbund med Russlandprotest: – Vi deler ikke rom med disse landene

Idrettspolitikk.no: Sammen med åtte andre basketballforbund – de nordiske, de baltiske og Polen – har Norges basketballforbund (NBBF) sendt en uttalelse til Det internasjonale basketballforbundet (FIBA), FIBA Europe, Den internasjonale olympiske komité (IOC) og alle FIBAs medlemsland i Europa, der de forteller at de trekker seg fra alle FIBA-arrangementer der det også er invitert russiske eller belarusiske deltakere.

Idrettspolitikk.no: Sammen med åtte andre basketballforbund – de nordiske, de baltiske og Polen – har Norges basketballforbund (NBBF) sendt en uttalelse til Det internasjonale basketballforbundet (FIBA), FIBA Europe, Den internasjonale olympiske komité (IOC) og alle FIBAs medlemsland i Europa, der de forteller at de trekker seg fra alle FIBA-arrangementer der det også er invitert russiske eller belarusiske deltakere.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Abonnenter får tilgang til alt innhold på Idrettspolitikk.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og TransitMagasin.no. Samme brukernavn og passord.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT